03 december, 2010

Terméketlen napok / Unproductive days

Nos, nem túl sok ugyan, de legalább ez a pár füli elkészült tegnap :) Valahogy mostanában nem megy a fűzögetés :( Valójában sok-sok mindenbe belekezdtem, csakhogy mégsem sikerül befejezni őket. Igazándiból fáradt vagyok. Nagyon-nagyon kimerült. S talán ez lehet a gátló tényező :(
Pedig húúúúdemennyiajcsit kellene gyártanom karácsonyra!!!


Well, it's not too much to show but at least this pair of earrings got ready yesterday :) For some reason I just don't succeed with beads these days. In fact, I've started a lot of things, however, I'm unable to complete them. To be honest, I'm tired. Very-very exhausted. So that might be the impeding factor :(
I have tons of presents to make for Christmas, though!!!

22 megjegyzés:

Edit írta...

Gyönyörű ez a füli! Jó tenne egy kis forrócsokizás, masszirozás és mindjárt röpködnél. És utána jöhet a többi gyönyörűség ami még az agyadban pörög. :-) Puszi

Orsi írta...

Kedves Niki! Teljes mértékben megértelek, én is ugyanebben a cipőben járok most. Elkezdtem egy csomó mindent, de nem bírom őket befejezni, mondjuk időm is kevés van most rájuk. Én is azt érzem, hogy nagyon fáradt vagyok, de az éltet, hogy mindjárt itt vannak az Ünnepek, és lesz egy kis pihi, egy kis feltöltődés! Próbálj Te is erre koncentrálni, addig is kitartást kívánok, a füli pedig gyönyörű lett!
Puszil: Orsi

Marilla írta...

Tetszik a fülid és pihizzél egy kicsit hogy legyen erőd az ajándékkészítéshez .

Piky73 írta...

Drágák vagytok csajok!!! S teljesen igazad van Edit! Jót tenne egy kis kényeztetés :) Ma kiderült, hogy van még 10 nap szabim. Hurray!!! Szerintem be is fogok iktatni még karácsony elé egy-két pihenőnapot, amikor csak és kizárólag azt csinálom, amihez éppen kedvem van. De lehet, ki se kelek majd az ágyból! Karácsony után pedig irány Sopron és Bécs :) Jajjj, de nagyon várom már!!!
Puszi Nektek :)

Kritti írta...

Aki ilyen gyönyörűséget tud készíteni, azt nem nevezném terméketlennek!
De nagyon megértem, amit a kimerültségről-kedvetlenségről írsz.Ilyenkor tényleg csak egyet tehet az ember - ha teheti -, hogy kipihenni, kialussza magát, s újult erővel vág újra neki a szürke hétköznapoknak.

Alma írta...

Nagyon jó kis füli lett!

Karácsonyig meg még belendülsz s meglesznek az ajándékok!

tita írta...

Maravillosos me encantaron el color lindisimo.Besos

Belinda Saville írta...

Niki, your earrings are beautiful. I love the different shades of purple together :-)

I'm sorry to hear that you're feeling very tired. I think as the end of the year approaches, our bodies are eager to start winding down and relaxing into 'holiday mode'! Do you have holidays coming up? Some time off work? I hope that with some rest and relaxation, you can finish all of those beading projects you have started!

Kisses,
Belinda
-xo-

Unicornio írta...

Very pretty!!!!

Panka gyöngye írta...

Nagyon szép kis fülit készítettél!!!Sajnos vannak ilyen időszakok:(Én is kicsit ellustultam,most meg nem bírom magam utolérni!Küldök neked egy kis energiát:))))Érzed????:)

Adrienn írta...

Nagyon édesek a fülik!

Maria írta...

Finom kis remekmű ez a füli!

Vervian írta...

Nagyon helyesek ezek a fülik! A "most nem megy a fűzőcskézés" pedig el fog múlni. Szerintem már mindannyian átestünk rajta, hosszabb-rövidebb idő alatt! Fel a fejjel, mert várjuk ám a szépséges alkotásaidat! Pihizz, és újult erővel fogsz szárnyalni! :-)

LUJZA Gyöngyei írta...

Nikikém, tényleg van az úgy, hogy "csak" apróságokat van kedvünk-időnk készíteni, nálam általában ez az ihletgyűjtés időszaka. Nem meglepő, hogy év vége felé elfárad az ember, én is alig várom a 2 hetes téli szabadságomat. Addig viszont még sok ékszert kell elkészítenem, mert vannak olyan "elvetemültek", akik az általam készített ékszereket akarják ajándékként egy szerettük fája alá tenni... :) Szóval Neked is sok energiákat kívánok az év utolsó heteihez, hogy az új évet feltöltődve kezdhesd! :) Alíz

Mab írta...

They are so beautiful!Bye Mari:D

Unknown írta...

Hasonló cipőben járunk, nálam is a félkész termékek gyűlnek, pedig annyi ötletem lenne :)
Szuper jó lett a fülid!

Berzsi írta...

Nagyon helyes fülbevaló lett!!

Csapó Krisztina írta...

Aranyos lett a fülid!!! Amikor ihlettelen vagyok, arra az esetre mindig van felfűzött horgolni valóm (nyaklánc). Olyankor csak leülök, és nem gondolkozom semmin, csak horgolok. Ahogy készül a darab, úgy jön meg a sikerélmény, aztán persze bepattan a következő ékszer is, amit feltétlenül és azonnal el kell készítenem. :D

Lakota mágia írta...

A füli nagyon jól néz ki, a kimerültség pedig remélem elmúlik, és újult erővel kezdhetsz neki a karácsonyi fűzögetésnek!!!
:-)

ekszerlada írta...

JAj Niki egyem meg a drága szíved!!Menj el az Edittel egyet forrócsokizni,olyan aranyosan mondta neked:))
De a leges legjobb az tuti,ha tudsz magadnak 1-2 olyan napot csinálni,amikor csakis kizárólag azt teszed ami jólesik.Én minden héten csinálok egy ilyen napot és ha fél napot úgy fekszem,hogy a lábamat felteszem a falra,mert úgy esik jól,akkor úgy csinálom és azt eszek,ami a legkedvesebb étel számomra,sétálok,bambulok.nekem ez mindig olyan jó szokott lenni.Elég is 1 nap,de az csak az enyém.
JAj de meginnék most egy forrócsokit:)))jammmm

Unknown írta...

Mintha rólam szólnának a soraid, teljesen értem a helyzetedet! De majd megrázzuk magunkat és helyrebillenünk!!:) Szeretem ezt a fülbevalót!

Piky73 írta...

Drága Ildikó, küldök Neked forró csokit fény.post... Csak tárd ki az ablakot... :)
Köszi a tanácsokat Lányok! Működött :) Pihentem, s még fogok is, s ráadásul hamarosan utazunk, de a lényeg a lényeg, a kedvem már megérkezett :)

Köszönet érte Nektek!!!