06 január, 2012

Ünnepek után / After the Holidays

Utóbbi időben nagyon nehezemre esik a fűzés - se ötletem, se kedvem nincs hozzá. S ha valamit mégis kipróbálok, abban rendszerint csalódok - mert más, mint amilyennek képről elképzeltem... mert egyenetlennek tűnik... mert túl mereven fűztem... mert rossz a színválasztásom... és még sorolhatnám...
Éppen ezért Karácsonyra senki nem kapott tőlem gyöngyékszert, mégis volt saját készítés az ajándékok között :) Anyát leptem meg ezzel a quilt tatyóval, melynek ötlete az utolsó pillanatban, aranyvasárnap pattant ki a fejemből :) Szerencsére volt otthon mindenem hozzá, s némi kis hiányossággal, de sikerült befejezni :)

I don't fancy beading nowadays - I suffer from the lack in ideas and - to be honest - I'm not even longing for beading. If, after all, I try to create something I usually end up with disappointment - 'cause the finished jewels turn out to be completely different from the ones I imagined... 'cause the projects seem to be uneven... 'cause there's too much tension in my work... 'cause the colours are not well-chosen... and I could go on and on with this list...
Therefore, there wasn't any beaded jewellery among the Christmas presents I gave to my loved ones this Christmas. There was one thing I made by myself though :) I surprised my mother with this quilted bag the idea of which came into my mind at the eleventh hour :) Luckily, I had everything I needed at home and with a tiny little incompletion I succeeded in finishing it in time :)

S bár kicsit megkésve, de mivel az Új Évet internetmentesen, Sopronban és Bécsben köszöntöttük, szeretnék mindenkinek gyöngyökben és boldogságban nagyon-nagyon gazdag 2012-es esztendőt kívánni!

And although it's a bit late - my excuse is that we welcomed the New Year without Internet in Sopron and Vienna - I'd like to wish you a very happy 2012 with lots of beads and creativity!


20 megjegyzés:

EWA gyöngyös világa! / EWA's World of Beads! írta...

Neked is Boldog Új Évet kívánok!

Csíkocska írta...

Nagyon szép ez a takáska! Kár, hogy én ilyet nem tudok csinálni!

Sviro (Ildi) írta...

Kedves Nik! Már nagyon izgultam, mi lehet Veled, épp ma akartam levelet írni, hogy ugye minden rendben? Örülök, hogy írtál Te :))
A jelen állapotod megértem, nagyon szorítok, hogy mielőbb újra megjöjjön a kedved. A táska szuper lett, azért az nem semmi, hogy minden volt hozzá otthon :))

kkati írta...

Nagyon szép ez a táska.

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Boldog újévet neked is! A táska szupi, de kedved pedig előbb-utóbb rádtalál.:))

Csilla Papp írta...

Nagyon jó kis táskát készítettél!Néha jó valami másba fogni a jól megszokott helyett.:)
Neked is Boldog Új Évet!!

Panka gyöngye írta...

Hogy ez a tatyó mennyire klassz!!!Annyira ügyes vagy,mindig meglepsz!Neked is Boldog új évet:)

Gabessz írta...

Nagyon tetszik a tatyó! Amikor látom a sok szép varrott csodát, mindig bánom, hogy nem tanultam meg én is varrni!
Boldog új esztendőt kívánok!

Lakota mágia írta...

A táska szuper jól néz ki!!!
Nagyon Boldog Új Évet neked is!!!
:-)

Olive írta...

Klassz a táska! Megkésve bár, de BÚÉK!

Orsi írta...

Szuper lett a táska, a fűzési kedved meg remélem hamarosan visszatér! Hullámvölgyek nálam is mindig vannak, de szerencsére el is szoktak múlni. :)
Nagyon boldog Új Évet kívánok én is Neked!!!

Perl - Eni írta...

Szerintem az nem baj, ha a kreativitás nem csak gyöngyökben nyilvánul meg, főleg, ha ilyen remek darabot készítesz!!!
Alkotásokban gazdag Boldog Ój Évet Kívánok!

Schnappy írta...

Nagyon cuki táska! Gyönyörű helyek!
Boldog Új Évet kívánok!:)

Zöldgyöngy írta...

Nekem is volt ilyen "alkotói mélypontom", biztos túl leszel ezen. :) Szép lett a táska és a szilveszter is jó lehetett, Bécs és Sopron is szép városok, Sopronban tanultam 5évig, nagyon szerettem! :)

Zöldgyöngy írta...

És BÚÉK Neked is! :)

Vervian írta...

Fantasztikusan jó a táska! Neked is nagyon boldog új évet! :-)

tita írta...

Un bolso muy bonito y un trabajo muy interesante.
Querida Niki,feliz año para ti,que seas feliz.Besos

Gabessz írta...

Nézz be hozzám! Van egy díjad!:)

LUJZA Gyöngyei írta...

Valóban van az úgy, hogy az embernek nincs kedve fűzni - mostanában én pl. sajnálom rá az időt. De mindig vissza-vissza találok a gyöngyökhöz. Biztosan Te is így leszel majd vele. Addig is nézz be a blogomba ha van időd. Puszillak :)

Piky73 írta...

Kösszencs Mindenkinek! :)

Thank you all! :)