23 szeptember, 2009

Az első! / The First!


Íme, elkészült első befoglalásos medálkám! Az igazat megvallva, sose foglalkoztatott az a gondolat, hogy befoglaljak, annak ellenére, hogy borzasztóan tetszenek a gyöngyös lányok által készített csodák. Bár ez csak egy egészen egyszerű darab, én így is nagyon örülök neki :)
S hogy miért az ametisztre került a választás? Mert egyrészt horoszkópom szerint ez a szerencsekövem, másrészt pedig azt olvastam róla, hogy védelmezi a szervezetet, valamint erőt, örömöt, és nyugalmat hoz viselőjének. Így hát dunántúli nyaralásunk alatt megláttam, megszerettem, és megvettem ezt a kis kövecskét, s akkor már nem volt több kibúvó a nagy feladat alól :)

There you are! My first bezelled pendant is now ready. To be honest, I never pondered over bezeling a gemstone, even if I love all those wonderful jewels that are made by the other girls. Although mine is a rather simple piece, I’m so pleased with it :)
And why have I picked Amethyst? Mainly because - according to my zodiac sign - it’s my lucky stone. I also read that it protects the body, as well as brings its owner strength, happiness and tranquillity.
During our holiday in Transdanubia I noticed this little stone, became fond of it immediately and then bought it. So there were no more excuses :)



A másik oldalról pedig így mutat.

And it looks like this from the other side.


5 megjegyzés:

Gabessz írta...

Nagyon jól sikerült és a színe is nagyon jó!

Melinda ékszerei írta...

Minden elismerésem, nagyon szép! Én még gyűjtöm hozzá a tudást, hogy megcsináljam.... :)

Tündrüs (Jákóiné Klárik Tünde) írta...

Nagyon szep, gratula neked!

LUJZA Gyöngyei írta...

Nagyon profi lett az első befoglalásod, gratulálok hozzá :) Alíz

Piky73 írta...

Nagyon köszönöm kedvességeteket!