02 október, 2010

Fuksziák / Fuchsias



Régi-régi tervem volt már megfűzni Vyolina Lyam nevezetű gyűrűjét. Azért választottam a fukszia-fekete színpáros, hogy passzoljon a Maze Lace karimhoz. De csak mikor elkészültem vele tűnt fel, hogy a delica fuksziám árnyalata meglehetősen eltér a Swarik színétől :(
Ezért született meg egy viszonylag széles peyote alapra az 'igazi' Maze Lace gyűrűm. S bevallom, sokkal jobb lett élőben, mint ahogy azt elképzeltem :)

A mintákat ismét nagyon köszönöm mind Vyolina-nak, mind Sabine-nak :)

It was an old-old plan of mine to bead the ring Lyam designed by Vyolina. I picked the colours fuchsia and black because I wanted a ring that matches my Maze Lace bracelet. However, only after I completed it did I realise that the shade of the Delica Fuchsia was quite different from the Swarovskis :(
That's why a 'real' Maze Lace ring came into existance which I beaded on a rather wide peyote base. And I must admit it looks much-much better in practice than I'd imagined it would :)

I would like to thank Vyolina and Sabine again for the patterns :)


23 megjegyzés:

Sockentick írta...

Great!!! This is a wonderful idea. I love the colors very much.

LUJZA Gyöngyei írta...

Nikikém, nagyon belejöttél a gyűrűk készítésébe! Ez a 2 is szuper darab. Nemcsak azért, mert imádom a lilákat és a feketét, de azért is, mert mindkettő szuper formájú és stílusú! :) Alíz

lidia írta...

Un anillo precioso.

Kritti írta...

Csodálatosak! Nagyon tetszik a lila-fekete színpárosítás! És a mintákról-formákról még nem is szóltam.... Szóval nagyon-nagyon szuper mindkettő!

Ládikó írta...

Nagyon szép lett mindkettő!

Ágota írta...

Nekem is nagyon tetszik mindkét gyűrű! Jó elgondolás, nagyon ötletes!

RaMary írta...

Imádom a lilát és a feketét együtt. Gyönyörű mindkettő. Én nem tudok választani, de nem is kell, hiszen 10 ujjunk van :))))

Adrienn írta...

Szuperek lettek!!!

Anikó - Gyöngyszerelem írta...

Szia Niki! :) Nagyon kis szépséges mindkét gyűrűd! A Lyam egy álom, a Maze Lace pedig egy másik álom! :)))) Milyen jól kitaláltad, hogy gyűrűként is alkalmazod ezt a mintát! Nagyon jóóóó! Tetszik! Ügyes vagy! :) Nagyon tetszenek!
Puszillak!

ekszerlada írta...

GYönyörű Niki!!!Nekem is van egy hasonló gyűrűm,amit életemben előszőr tanfolyamon készítettem és nagyon szeretem...nézegetni:))Annyira vigyázok rá,hogy ne legyen baja,hogy csak nézegetem:))Ez a két szín együtt nagyon szép és elegáns:)

Csapó Krisztina írta...

Mindkét gyűrű szuper jó lett!!! :-)

Edit írta...

Nagyon szépséges mindkettő!!! :-)

Marilla írta...

Tetszik a szinösszeállításod .Látom mostanság elkapott a gyűrű gyártási láz hihi.....nagyon örülök neki, mert olyan szépeket készítesz , lopikázok tőlled egy pár ötletet ha nem haragszol ?pld:a giga gyűrűd írtóra tetszik nekem .Szereték egy hasonlót .

Anami írta...

Nagyon szép mindkettő!

Vervian írta...

Mmmmmmmm.... Nagyon mesés mindkettő. Igazi dögös színpárosítás. :-)

Pearly írta...

Szépek lettek!

Elcsim írta...

Mindkettő nagyon tetszik! :)

Unknown írta...

Nagyon jól mutat ez a két szín együtt!!

Alma írta...

Nem is tudnék választani, mindegyik nagyon tetszik!

Piky73 írta...

Ismét sok-sok köszönet Nektek!

Drága Marilla, örömmel fogadnám, ha bármelyik gyűrűm ötlettel szolgálna alkotásodhoz :) Kíváncsian várom majd, a Te verzióidat :)

Thank you all very much again!

Lakota mágia írta...

Gyönyörűszép mindkettő!!!
:-)

Hobbi-Tünde írta...

Nagyon szép gyűrűket készítettél!!

Orsi írta...

Szuper ötletes a Maze Lace gyűrű, de nekem a fukszia rivolis is bejön nagyon!