09 július, 2010

Ünneplek :) / I celebrate :)




Szülinapozok :) Pontosan ma egy éve, hogy belevágtam a blogolásba :) Ha őszinte akarok lenni, akkor el kell mondjam, rendkívül jó döntés volt ez részemről, hisz a blog által egy fantasztikus társaságba csöppentem, ahol sok-sok értékes és tehetséges gyöngyös lánnyal 'ismerkedhettem' meg. Bár sokatokkal még személyesen nem találkoztam, nagyon remélem, előbb-utóbb lesz rá lehetőség :)

Köszönöm, hogy vagytok, és köszönöm a kedves hozzászólásaitokat, amivel folyamatosan motiváltok a fűzésben!

Ezt a karit azonban nem a blogszülinap alkalmából készítettem, hanem egy nagyon kedves barátnőmnek, közelgő esküvőjére. Remélem a házasságuk is legalább olyan boldog, szeretetteli és harmonikus lesz, mint amilyen lelkesen és örömmel készítettem én ezt a karit ruhája kiegészítéseként :)
Nyakbavalót csak azért nem kap hozzá, mert olyan ruhát választott, amihez nem illene semmi. Bízom benne, hogy elnyeri majd tetszését, illetve, hogy illik majd a ruhához, merthogy én azt még csak képről láttam :) Ági ugyanis Németországban él, s hogy még az esküvő előtt legyen idő korrigálni, ha kell, ezért holnap kiruccanunk hozzájuk egy kis nyaralással összekötve. Így most elköszönök egy kis időre, de nagyon igyekszem majd vissza, mert hát blogolás nélkül lassan már elképzelhetetlen létezni :)

It's my blog's birthday today :) It was exactly a year ago when I made up my mind and started to blog :) To be honest, I think it was a great decision as I've found myself being in a fantastic company of beaders here. I've got to know lots and lots of really talented and generous girls. Although I haven't met most of you in person I hope once we will have the chance to make up for it.

Thank you for being my blog-friends and thanks for all your nice comments which make me more and more motivated to go on beading :)


This bracelet was not made for my blog-birthday, though. I beaded it for a lovely friend of mine who is getting married soon. I wish them a joyful marriage filled with love and happiness :)
I didn't make her a necklace because she picked such a wedding dress that doesn't need any.
I really hope the bracelet will appeal to her and also will match her dress. Actually, I haven't seen the dress yet as Ági lives in Germany so tomorrow we are heading for Erlangen to hand my little present over. At least I'll have time
before the wedding-day if it needs some correction :)
So I must say good-bye for a little while now as we've combined this journey with a holiday :) However, I'll hurry up to arrive back since it's really hard to imagine life without blogging now :)

18 megjegyzés:

Panka gyöngye írta...

Nagyon finom darab!Én is hamarosan ünnepelek,pont ez okból,mint Te és hasonlóképpen érzek:)Csodálatos ez a gyöngyvilág,örülök,hogy köztetek lehetek:)Remélem jövőre is hasonló érzésekkel írom majd soraimat:)

Vadnainé Almási Mária írta...

Először is gratulálok a szülinaphoz!!!! És örülök, hogy megismerhettelek és a csodás munkáidat is, így a neten keresztül. A karkötő csodálatos! Biztosan nagyon fog örülni a barátnőd!
Kellemes időtöltést nektek!

Marcsi írta...

Gratulálok az évvfordulódhoz!
Ez a munkád is elvarázsol, pont úgy ahogy a korábbiak is.

Las Creaciones de Boricua írta...

It's beautiful!!!!!!!!!

Monica írta...

è bellissimo!!!

POÉ írta...

Gratulálok ! Csodás ajándékot készítettél !

Cseresznyevirág írta...

Kedves Niki, boldog szülinapot kívánok és gratulálok a sok-sok szép ékszerhez, amit eddig készítettél és kívánok még sok ihletet és sikert a továbbiakhoz is :-)!

Vervian írta...

Boldog blogszülinapot, és kellemes pihenést! A karkötő igazi szépség, egyszerű, de vonzza a tekintet, biztosan tetszeni fog a menyasszonynak! :-)
(A bogyó mintádra hamarosan sort kerítek, tegnap vettem még fánkokat, mert nem lett volna elég. Köszi a mintát). :-DDD

Edit írta...

Boldog blogszülinapot!!! A karkötő gyönyörű lett, finom, elegáns darab! Biztosan nagy sikert arat! :-)

Roberta írta...

Gratulálok a szülinaphoz és kívánok még nagyon-nagyon sok "csalódásmentes" éveket:-)))

Az ékszer pedig csodálatos és elegáns!!!

Alma írta...

Gratulálok-sok szép alkotásod gazdagítsa még a blogod!

horimarika írta...

Gratulálok! Szernitem hamarosan nekem is évforduló... megyek ellenőrzöm.
Köszönöm neked a munkádat!!! Mindig szeretem nézegetni, igazán inspiráló! Szép nyarat!

Marilla írta...

Hűűha én elfelejtettem a blogszülinapomat ami májusban volt na mindeggy .Neked további sok fűzést ,sok-sok örömet a gyöngyözéshez és nem utolsósorban kellemes idötöltést németországban !!!

Ládikó írta...

Gratulálok a blogszülinaphoz és a szép karihoz. Jó pihenést és várunk vissza. :-)

Orsi írta...

Csodaszép darab!!!!
Gratulálok a blogszülinaphoz, nagyon örülök hogy megismerhettelek, szerintem Veled egy tiszta szívű, kedves gyöngyöslánnyal lett gazdagabb ez a közösség (amit én is imádok)!
Jó utat, jó pihenést! :)

Toñi Payseo írta...

Que pulsera más bonita, preciosa

Blacklady írta...

Hi,
its so wonderful,
i like the colors,
greetings
Karin

tita írta...

Szia barátom, milyen nagy utat tett meg, Prága Fantasztikus.
Gratulálunk, hogy egy évvel a blog, hogy Örülök, hogy barátok, hogy még így ismer és szeret, és nem are barátságok születtek asi.Ahora megyek a karkötőt is gyönyörű, és tudod, he married unokahúgom és én látszott, nagyon szép, hogy az egyik, ha tudod küld én a minta, hogy hálás lennék, és nem tudja, mennyire szeretem ezt, ha nem történik semmi, akkor nem is lehet annyira szereti.
Besos